Oude lichtkoepel vervangen? Doe het slim met een Skylux renovatiekader!

Oude lichtkoepel vervangen? Doe het slim met een Skylux renovatiekader!

Is je oude lichtkoepel aan vervanging toe? Laat je dak er niet uitzien als een Zwitserse kaas en kies voor een moderne oplossing met een Skylux renovatiekader. Dit slimme kader maakt het mogelijk om je bestaande opstand te behouden, terwijl je geniet van de voordelen van een gloednieuw Skylux platdakvenster of lichtkoepel.

Waarom kiezen voor een Skylux renovatiekader?


Geen gedoe met je dak:
Dankzij het renovatiekader hoef je je dakopstand niet te verwijderen of te wijzigen. Dit bespaart je een hoop tijd, geld en extra rommel.


Snelle en eenvoudige installatie:
Het renovatiekader wordt eenvoudig op je bestaande opstand gemonteerd. Zo zit je nieuwe lichtkoepel in een mum van tijd op zijn plaats. Door het vast te schroeven op een bestaande opstand met opgetrokken dakbedekking, is er geen noodzaak om extra dakbedekking omhoog te trekken.

Perfecte isolatie:
De renovatiekaders van Skylux zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals geëxtrudeerde PVC-profielen en EPS-isolatie. Deze combinatie zorgt voor uitstekende thermische prestaties met een U-waarde van 0,78 W/m².K, wat bijdraagt aan een comfortabel warm huis in de winter en koel in de zomer.

Meer lichtinval:
De moderne lichtkoepels van Skylux laten veel meer licht binnen dan verouderde lichtkoepels. Zo creëer je een lichte en open ruimte in je woning.

Verkrijgbaar in verschillende types:
Skylux biedt een breed scala aan renovatiekaders en lichtkoepels, zodat je altijd de perfecte oplossing vindt voor jouw woning. Of je nu kiest voor een vaste of opengaande variant, Skylux heeft het.

Welke voordelen biedt een nieuwe Skylux lichtkoepel of platdakvenster?

Uitstekende isolatie:
De iWindow en Vitria platdakvensters van Skylux behoren tot de best isolerende op de markt. Dit resulteert in lagere energiekosten en een comfortabeler binnenklimaat.

Verhoogd wooncomfort:
De lichtkoepels en platdakvensters van Skylux zorgen voor betere ventilatie en een gezonder leefklimaat in je woning. De integratie van elektrische binnen screens biedt extra comfort en bedieningsgemak.

Meer daglicht:
Dankzij de grote glasoppervlakken van Skylux komt er veel meer natuurlijk licht binnen in je woning. Dit zorgt voor een lichtere en fijnere sfeer.

Verfijnd design:
De lichtkoepels en platdakvensters van Skylux zijn verkrijgbaar in een modern en strak design, dat perfect past bij de hedendaagse architectuur. Of je nu gaat voor een iWindow2, iWindow3 of een hybride koepel zoals de iDome, je vindt altijd een esthetisch verantwoorde optie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact op met een erkende Skylux installateur. Zij kunnen je adviseren over de beste oplossing voor jouw woning en je helpen met de installatie van je nieuwe lichtkoepel of platdakvenster.

Extra informatie:

- Renovatiekader PVC met Insertshttps://skylux.eu/collections/renovatiekader
- iWindow Platdakvenster: https://skylux.eu/pages/iwindow-en-vitria-platdakvensters
- Vitria Platdakvensterhttps://skylux.eu/collections/skylux-vitria-platdakvenster

Met een Skylux renovatiekader kiest u voor een efficiënte, kosteneffectieve en moderne oplossing om uw oude lichtkoepel te vervangen. Wacht niet langer en upgrade uw dak vandaag nog!

RELATED ARTICLES