ONS GAMMA DAKZONWERINGENBent u op zoek naar een manier om de temperatuur in uw glazen terrasoverkapping aangenaam te houden tijdens de hete zomermaanden? De dakzonwering van Skylux biedt de perfecte oplossing! Met ons horizontaal zonweringssysteem, dat zowel onder als boven het dak kan worden gemonteerd, geniet u van een optimaal comfort, ongeacht het weer.

Een unieke dakzonwering

Bij Skylux bieden wij dakzonweringen aan die volledig op maat gemaakt worden. U heeft de keuze uit meer dan 100 doekkleuren, zodat u altijd een zonwering vindt die perfect bij uw stijl past. Ons systeem is ontworpen om zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk te zijn.

Daarnaast zijn onze dakzonweringen verkrijgbaar in twee varianten: met en zonder ZIP. De versie met ZIP zorgt voor een constante doekspanning en voorkomt lichtopeningen, waardoor uw terrasoverkapping optimaal beschermd is tegen de zon. Dit innovatieve systeem zorgt ervoor dat het doek strak gespannen blijft, zelfs bij sterke wind.

ONTDEK DE KLEUREN

Eenvoudige en comfortabele bediening

De standaard geïntegreerde elektrische aandrijving maakt de bediening van uw zonwering uiterst eenvoudig en comfortabel. Onze systemen kunnen volledig geautomatiseerd worden via verschillende stuursystemen. Met Skylux is het ook mogelijk om de dakzonwering te bediene via uw smartphone. Zo heeft u altijd de controle, waar u ook bent.

Montageopties: op het dak of onder het dak

Op het dak van een terrasoverkapping:

De dakzonwering op het dak biedt een maximale breedte en uitval van 600 cm met elektrische bediening voor optimaal gemak. Het doek wordt boven het dak gemonteerd om het glas te beschermen tegen warmtestralen. De installatie is voorzien van een betrouwbare Somfy-motor en kan worden ingesteld met een helling van 0° tot 60°. Beschikbaar in zowel ZIP- als non-ZIP-varianten.

Onder het dak van een terrasoverkapping:

Onze zonwering voor onder het dak van een terrasoverkapping biedt een maximale breedte van 600 cm en een uitval van 450 cm met elektrische bediening voor extra gemak. Het doek wordt onder het glas gemonteerd, waardoor het beschermd is tegen regen. De installatie is uitgerust met een betrouwbare Somfy-motor en kan worden ingesteld met een helling van 0° tot 25°. Beschikbaar in de ZIP-variant.

Wil je dat tikkeltje extra? Ontdek de Accessoires


Verlang je naar een terrasoverkapping waarvan je het hele jaar door kunt genieten? Ontdek onze opties voor verlichting, koeling en windbescherming om je buitenruimte nog comfortabeler te maken.

Verticale Screens

Hou de warmte buiten, creëer schaduw & privacy

Ontdek kleuren

Horizontale Screens

Hou de warmte buiten, creëer schaduw & privacy

Ontdek kleuren

Climaled

Verlichtingsprofiel met ledspots

Ledlichtstrook

Discreet licht onder de drager

Climaglide profielensysteem

De bescherming tegen wind en regen met het railsysteem

Windscherm

De oplossing voor te veel wind, zon of ongewenste inkijk

WENS JE EXTRA INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bij Skylux vinden we het belangrijk om onze klanten zo snel mogelijk te helpen met al hun vragen en opmerkingen. Of het nu gaat om een technische vraag, een offerteaanvraag of een klacht, we streven ernaar om binnen de 24 tot 48 uur op werkdagen een antwoord te bieden.

Onze klantenservice staat dan ook klaar om je te helpen en je te begeleiden doorheen het hele proces, van bestelling tot levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is en dat je zo snel mogelijk geholpen wil worden. Daarom hebben we onze processen geoptimaliseerd en investeren we voortdurend in opleidingen en technologieën om de kwaliteit en snelheid van onze service te verbeteren.

Kortom, bij Skylux kan je rekenen op een snelle, efficiënte en betrouwbare service. Heb je een vraag of opmerking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we zullen ons best doen om je zo snel mogelijk te helpen.