Scoor €10 cashback bij elke Skylux lichtkoepel of platdakvenster die je koopt!


Met "Skylux Rewards" kunnen professionals genieten van exclusieve voordelen bij de aanschaf van Skylux kunststof lichtkoepels, daktoegangskoepels, RWA oplossingen of platdakvensters. Bij elke aankoop ontvang je een bon ter waarde van 10 euro via Kadonation, een webplatform waar je je bon op elk gewenst moment kan inwisselen bij meer dan 100 online winkels. Om te profiteren van deze cashbackactie, volg je eenvoudig de onderstaande stappen.
Stap 1:

Log in op Hive of maak een account aan

Heb je al een account? Log hier in
Eens ingelogd, vind je snel de Skylux Rewards-knop terug en
kan je beginnen met het indienen van jouw aankoopfacturen.

Heb je nog geen account?
Registreer hier en ontvang na interne controle een mail met een link naar de Skylux configurator. Daar maak je heel eenvoudig zelf
een gebruikersnaam en paswoord aan.

Stap 2:

Laad je factuur op via HIVE

Om te profiteren van deze cashbackactie, hoef je alleen je factuur te uploaden via HIVE. Selecteer simpelweg de handelaar en geef het aantal aangeschafte stuks aan. Deze eenvoudige stappen maken het gemakkelijk om te genieten van onze Skylux Rewards.

Stap 3:

Ontvang je cadeaubon van Kadonation

Nadat je jouw factuur hebt geüpload, ondergaat deze een interne controle door Skylux. Zodra de factuur is goedgekeurd, ontvang je een bevestigingsmail.

Aan het einde van elk kwartaal ontvang je vervolgens jouw cadeaubon van Kadonation, met daarop het totale bedrag van alle facturen die je hebt geüpload gedurende dat kwartaal. Het mooie van deze actie is dat je op elk gewenst moment jouw cadeaubon kunt verzilveren, waardoor je direct kunt profiteren van de voordelen.

Ontdek Kadopartners

Deze cashbackactie is van toepassing op alle kunststofkoepels,
daktoegangskoepels, RWA en platdakvensters. Let op: opstanden, ramen en
accessoires vallen buiten deze actie.

FAQ - Veelgestelde vragen

Op welke producten is deze actie geldig?
Kan ik meerdere facturen uploaden?
Wat is Kadonation?
Hoelang blijft mijn cadeaubon geldig?