Skylux iWindow-serie: De Topkeuze voor Geluidsisolatie

Skylux iWindow-serie: De Topkeuze voor Geluidsisolatie

Binnen het assortiment van lichtkoepels staat de Skylux iWindow-serie bekend om de uitstekende geluidsisolatie. Met een Rw-waarde van 39% voor de Skylux iWindow2 en zelfs 41% voor de Skylux iWindow3, zijn deze platdakramen de beste keuze voor wie op zoek is naar optimale geluidsreductie. De combinatie van glasraam met isolatieglas HR++ levert de beste resultaten op.

Andere Opties en Overwegingen

Hoewel de Skylux iWindow-serie de top van de markt vertegenwoordigt, bieden de iDome en meervoudig wandige koepels zoals de vijfwandige koepel, ook goede geluidsisolatie. Houd in gedachten dat enkelwandige koepels niet geschikt zijn voor geluidsreductie en dat het materiaal van de koepel een belangrijke rol speelt.

Conclusie: De Beste Keuze voor Geluidsisolatie

Voor wie last heeft van irritant getik tijdens een regenbui of geluidsoverlast van buitenaf, is geluidsisolatie een essentieel aspect om te overwegen bij de keuze van een lichtkoepel. De Skylux iWindow-serie, met name de Skylux iWindow3, staat bovenaan als het gaat om geluidsreductie. De juiste combinatie van beglazing, grootte, en dikte van de opstand kan verder bijdragen aan een rustige en comfortabele leefomgeving.

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies over de beste lichtkoepel voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op via onze website, en ons deskundig team staat klaar om u te helpen!

Zorg voor rust in huis, kies voor een lichtkoepel met de beste geluidsisolatie!

Type lichtkoepel Rw-waarde (dB) Vergelijk met 3-wandige koepel
Skylux iWindow3 41% Bijna 2x stiller
iDome 40% Bijna 2x stiller
Skylux iWindow2 39% Bijna 2x stiller
Vijfwandige koepel 24% Iets stiller
Vierwandige koepel 23% Iets stiller
Driewandige koepel 22% Gelijk aan oude 3-wandige koepel
EP10 koepel 21% Iets luider
Dubbelwandige koepel 20% Iets luider
Enkelwandige koepel nvt nvt

RELATED ARTICLES